Αυτή τη μαγική στιγμή βγαίνουμε από το καλούπι της δίαιτας και πλάθουμε υπομονετικά μία ήπια και ισορροπημένη μέθοδο απώλειας κιλών. Μία ισορροπημένη διατροφή με όλες τις ομάδες τροφών, γεμάτη οφέλη για την υγεία του οργανισμού. Οι Be Miraculous διατροφές είναι μία νέα φιλοσοφία υγείας!

Οποιαδήποτε διατροφή για την απώλεια βάρους στηρίζεται στη δημιουργία θερμιδικού ελλείμματος. Ένα από τα προβλήματα, όμως, στο θερμιδικό έλλειμμα είναι η αύξηση της πείνας. Εδώ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η πρωτεΐνη.

Μια διατροφή με αρκετή πρωτεΐνη σχετίζεται με αυξημένα επίπεδα κορεσμού. Η πρωτεΐνη παίρνει περισσότερο χρόνο να διασπαστεί και να χωνευτεί και αυτή η διαδικασία μας κρατά χορτασμένους για περισσότερο χρονικό διάστημα. Επίσης, ακολουθώντας μία διατροφή με αρκετή πρωτεΐνη περιορίζεται ο κίνδυνος διάσπασης των μυών και χρήσης τους ως καύσιμο. Με τη διατήρηση της καθαρής μυϊκής μάζας, ο μεταβολικός ρυθμός του σώματος δεν πέφτει τόσο πολύ, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για την απώλεια βάρους.

Οι περισσότεροι υδατάνθρακες σε μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων τείνουν να προέρχονται από λαχανικά και περιορισμένες ποσότητες φρούτων, αποφεύγοντας τρόφιμα που περιέχουν επεξεργασμένους υδατάνθρακες όπως ζυμαρικά, ψωμί, πατάτες, κτλ. Μία δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την καμπύλη ζαχάρου του αίματος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τα άτομα που κινδυνεύουν από διαβήτη ή έχουν μεταβολικό σύνδρομο.

Ως Be Miraculous συνδρομητές θα απολαμβάνετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα ακόλουθα προγράμματα διατροφής υψηλής πρωτεΐνης, χαμηλών υδατανθράκων και λιπαρών, προσαρμοσμένα στα στοιχεία του σύγχρονου Μεσογειακού τρόπου ζωής μας.

Τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα διατροφής για κάθε μέρα, οι λίστες αγορών για τα προϊόντα που θα χρειαστείτε, οι συνταγές μαγειρικής των γευμάτων καθώς και οι συμβουλές υγείας, ευεξίας και αθλητισμού θα αποτελέσουν τον καθημερινό σύμμαχό σας για να γίνετε απλά Be Miraculous.

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Μεσογειακή Διατροφή είναι ένας υγιεινός τρόπος ζωής επηρεασμένος από την παραδοσιακή κουζίνα χωρών γύρω από τη Μεσόγειο. Περιλαμβάνει κοινές γνώσεις και πρακτικές που συνδέονται με τη συλλογή, την προετοιμασία και την κατανάλωση της τροφής στο Μεσογειακό χώρο.Ένας μοναδικός χώρος που διέπεται από συγκεκριμένες κλιματικές και οικολογικές παραμέτρους. Επιπρόσθετα, σημαντικά στοιχεία της Μεσογειακής Διατροφής αποτελούν τα οικογενειακά γεύματα, η κατανάλωση μίας μερίδας κόκκινου κρασιού και η σωματική δραστηριότητα.

Η παγκόσμια αξία της Μεσογειακής Διατροφής αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Μεσογειακή Διατροφή αποτελεί στοιχείο της «Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας» της UNESCO.

Το αρχικό μοντέλο Μεσογειακής Διατροφής περιγράφηκε πρώτη φορά από το φυσιολόγο Άνσελ Κις στη Μελέτη των Επτά Χωρών. Τη βάση της αποτελούν τα λαχανικά, τα φρούτα, τα δημητριακά ολικής αλέσεως, τα φασόλια, οι ξηροί καρποί, οι σπόροι και το ελαιόλαδο. Αποτελείται συνήθως από πολλούς υδατάνθρακες και φυτικές ίνες (δημητριακά, λαχανικά, όσπρια και φρούτα), καθώς και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα (ελαιόλαδο) και έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

1. Καθημερινή κατανάλωση λαχανικών, φρούτων, δημητριακών ολικής αλέσεως και υγιεινών λιπαρών τροφίμων
2. Εβδομαδιαία πρόσληψη ψαριών, πουλερικών, φασολιών και αυγών
3. Μέτρια κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων
4. Περιορισμένη πρόσληψη κόκκινου κρέατος

Η Be Miraculous τροποποιημένη Μεσογειακή Διατροφή αποτελεί το νέο σωστό εργαλείο για το σύγχρονο τρόπο ζωής μας. Πλούσια σε πρωτεΐνη και χαμηλή σε υδατάνθρακα και λίπος, συνδυάζει τα οφέλη των τροφίμων αυτών έναντι του καρδιαγγειακού κινδύνου και άλλων μεταβολικών νοσημάτων, ενώ παράλληλα οδηγεί στη σωστή απώλεια του σωματικού βάρους και στη βελτίωση του λιπιδαιμικό προφίλ. Η εφαρμογή της τροποποιημένης Be Miraculous έκδοσης συστήνεται βραχυπρόθεσμα μέχρι να χαθεί το επιθυμητό βάρος. Μπορείτε να υπολογίζετε ένα ρυθμό απώλειας 2 – 4 κιλών το μήνα.

Η Be Miraculous τροποποιημένη Μεσογειακή Διατροφή ταιριάζει περισσότερο σε ανθρώπους που αναζητούν ένα ισορροπημένο πρότυπο διατροφής, χωρίς εμφανή κίνδυνο για την υγεία, που μπορεί να υιοθετηθεί χωρίς διατροφικούς περιορισμούς και στερήσεις.

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΝΗΣΤΕΙΑ 16/8

Η Διαλειμματική Νηστεία είναι ένα διατροφικό πρότυπο που αποτελείται από εναλλαγές μεταξύ περιόδων νηστείας και κατανάλωσης φαγητού. Δεν καθορίζει ποια τρόφιμα πρέπει να καταναλώνονται, αλλά το χρονικό διάστημα κατανάλωσής τους. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής διατροφή στους χώρους της γυμναστικής και του αδυνατίσματος.

Η Be Miraculous Διαλειμματική Νηστεία ακολουθεί τη μέθοδο 16/8. Ονομάζεται επίσης πρωτόκολλο Leangains και προτείνει την παράλειψη του πρωινού γεύματος και τον περιορισμό της ημερήσιας κατανάλωσης φαγητού σε 8 ώρες, πχ. 13:00 – 21:00. Τις υπόλοιπες 16 ώρες ακολουθεί νηστεία. Η διατροφική αυτή προσέγγιση ενισχύει την απώλεια βάρους, μιας και επιφέρει τις ακόλουθες αλλαγές στον οργανισμό σε πολλαπλά επίπεδα:

1. Αύξηση των επιπέδων της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης

2. Μείωση της αντίστασης στην ινσουλίνη

3. Ενίσχυση της κυτταρικής επιδιόρθωσης

4. Μείωση της πρόσληψης θερμίδων

5. Αύξηση της απελευθέρωσης της ορμόνης καύσης λίπους νορεπινεφρίνη (νοραδρεναλίνη)

6. Ενίσχυση του μεταβολισμού – από τη βραχυπρόθεσμη εφαρμογή της

Η προσδοκώμενη απώλεια βάρους στο μήνα υπολογίζεται στα 2-6 κιλά. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να δοκιμάσουν τη Be Miraculous Διαλειμματική Νηστεία. Σε περίπτωση διαβήτη, νεφρικής νόσου ή καρδιακής ανεπάρκειας, συνίσταται να γίνει σε συνεργασία με τον αρμόδιο γιατρό. Ωστόσο, δεν προτείνεται για άτομα που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές ή για γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού. Μερικές πρώιμες επιδράσεις, που μπορεί να υποχωρήσουν μετά από μερικές εβδομάδες, περιλαμβάνουν αφυδάτωση, δυσκοιλιότητα και πείνα.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ DUKAN

Η δίαιτα Dukan είναι μια δίαιτα υψηλής πρωτεΐνης, χαμηλού υδατάνθρακα και λίπους. Η δίαιτα αυτή δημιουργήθηκε από τον Δρ. Pierre Dukan, ένα Γάλλο ιατρό που ειδικεύεται στη διαχείριση βάρους.

Η Be Miraculous Dukan χρησιμοποιεί ως βασική μονάδα στο χρόνο την εβδομάδα, σαν κλίμακα με επτά σκαλοπάτια, ένα για καθεμία από τις επτά ημέρες της εβδομάδας. Σε κάθε καινούριο σκαλοπάτι εμφανίζεται μια καινούρια οικογένεια τροφών που προστίθεται στην προηγούμενη. Η δίαιτα Be Miraculous Dukan ξεκινάει τη Δευτέρα με τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες και προχωράει την Τρίτη με πρωτεΐνες και λαχανικά. Προσθέτει σταδιακά μία μερίδα φρούτου, λιπαρού τυριού, περιορισμένες μερίδες υδατανθράκων ως προς τα τέλη της εβδομάδας και ολοκληρώνεται με ένα εορταστικό γεύμα την Κυριακή.

Με τη δίαιτα Be Miraculous Dukan επιτυγχάνουμε τα ακόλουθα:

1. Αύξηση του μεταβολικού ρυθμού
2. Μείωση της ορμόνης της πείνας γκρελίνης
3. Ενίσχυση του κορεσμού
4. Αύξηση των θερμίδων που καίγονται κατά την πέψη της τροφής, όταν η πρόσληψη υδατανθράκων είναι περιορισμένη και της πρωτεΐνης υψηλή.

Ο εκτιμώμενος ρυθμός απώλειας βάρους υπολογίζεται γύρω στα 2-6 κιλά το μήνα. Ωστόσο, λόγω αποκλεισμού βασικών ομάδων τροφίμων είναι μία δίαιτα που προτείνεται να εφαρμοστεί μόνο έως ότου χαθεί το επιθυμητό βάρος. Η δίαιτα αυτή απευθύνεται σε ανθρώπους χωρίς εμφανή κίνδυνο για την υγεία ή οικογενειακό ιστορικό καρδιοαγγειακών παθήσεων ή διαβήτη και με μέτρια αύξηση σωματικού βάρους, συχνά μικρότερη των 15 κιλών. Ακόμη, ανθρώπους που έχουν μέτριο ή χαμηλό κίνητρο για αλλαγή, δυσκολεύονται να διατηρήσουν μία αυστηρή δίαιτα σε βάθος χρόνου και επιθυμούν την απώλεια βάρους ενώ διατηρούν έντονη κοινωνική ζωή.

Το μόνο που πρέπει να αποφασίσετε είναι ποια από τις ακόλουθες διατροφές σας ταιριάζει περισσότερο. Όμως, μην ανησυχείτε, γιατί και να μην είστε σίγουροι τώρα μπορείτε με τη συνδρομή σας να τις δοκιμάσετε όλες και να επιλέξετε αφού έχετε δει τα ευεργετικά αποτελέσματα τους.

Αγαπήστε το σώμα σας

Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, τρόπο ζωής και μαγειρέματος

Για περισσότερη υγεία και μακροζωία

 

Για να απολαμβάνετε την ζωή σας, όπως επιθυμείτε!

Για να βρείτε πάλι τον MIRACULOUS εαυτό σας!

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

απώλειας κιλών

ΔΙΑΛΕΙΜMΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

απώλειας κιλών

ΔΙΑΤΡΟΦΗ DUKAN

απώλειας κιλών

από 20€/μήνα

ΜΟΝΟ ΜΕ 9,90€/ΜΗΝΑ

απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα διατροφής

elGreek